Tjäna pengar till laget & föreningen

Chokladkassen hjälper er att snabbt tjäna ihop pengar och samtidigt ha skoj

Snabbt & enkelt att tjäna pengar till laget?

Behöver ni tjäna ihop pengar till en cup eller lagresa? Vill ni ha lättsålda produkter med en hög vinst? Då har ni hamnat rätt! Vår lyxiga choklad, praliner och lakrits är både lättsålda och ger hög vinst till er!

Vinst per såld kasse:

60 kr
Bra vinst!

LÄTTSÅLT OCH KUL FÖR LAGDELTAGARNA!

Chokladkassens lättsålda produkt:

Våran vision är att de ska vara lättsålda produkter med en hög vinst till laget. Vi har valt 3 olika kassar som är enkla att sälja samtidigt som de ger en hög vinst. Chokladkassarna passar alla och är fina att ge bort som present. Svenska tryfflar säljs i 2-pack med smakerna naturell och havssalt, pralinerna är 24st i fin chokladask, lakritskulorna som är övertäckta med choklad säljs också i 2-pack med smakerna chokladlakrits och passion. 

Våra chokladkassar

Ni säljer tre olika kassar med tre olika smakupplevelser. Kassarna är fyllda med antigen krämiga svenska tryfflar, smarriga belgiska praliner eller lakritskulor med choklad runt. Kunderna väljer vilken kasse eller vilka kassar de vill handla via säljfoldern eller webshopen.

KÖR IGÅNG IDAG!

Starta försäljning

Fyll i formuläret så skickar vi ut ett kostnadsfritt startpaket omgående. Det tar i regel 1-2 dagar innan paketet kommer fram till brevlådan eller till ombud. Är det först mer information ni söker för att kunna visa upp för andra elever eller föräldragrupp, välj ”Informationspaket”.

VÄLJ STARTPAKET OM NI VILL KÖRA IGÅNG:

VÄLJ INFORMATIONSPAKET OM NI VILL VETA MER INNAN NI STARTAR:

Informationspaket Chokladkassen

MER INFORMATION OM ATT

Sälja med webshop

Här lanserar vi strax en video och mer information om att sälja med webshop. Kom tillbaka inom kort!

Tjäna pengar till laget & föreningen med Chokladkassen

Tips på andra sätt tjäna pengar - arrangera en cup

Att arrangera en cup är väldigt roligt och lärorikt för både laget och föräldrarna. En cup kan dra in stora summor pengar ofta mellan 25.000- 50.000kr. Men de krävs mycket planering och arbete både innan men framför allt under cupen. Det är viktigt att allt går rätt till så kolla upp allt noga innan. Det första viktiga steget för att arrangera en cup är att söka tillstånd från sitt distriktsförbund. Tillståndet måste sökas för både cup med enbart svenska lag samt cup med lag från andra länder eller utlandscup. 

 

Föräldrarna kommer behöva hjälpa till mycket innan och under cupen med bland annat att fixa mat, café, sponsorer, lotteri med mera. Att hitta sponsorer kan vara svårt men ett tips är att kolla med föräldrarna i laget om det är någon som jobbar på ett företag som vill sponsra cupen med till exempel dryck, fika eller kanske något fint pris till lotteriet. All slags sponsring uppskattas då laget får lättare att samla ihop mer pengar till lagkassan. Att laget bakar och säljer sina egna kakor och muffins i caféet är ekonomiskt och gör även där att laget tjänar mer till lagkassan än om de hade köpt färdiga bakverk. Tips på mat är att grilla korv eller hamburgare, det är enkelt och uppskattat av de allra flesta. Grädda våfflor och låna/köpa en toast är också att rekommendera då det ger mer försäljning. 

Hur mycket kan ni tjäna?

Nedan får ni en idé om hur mycket ni tjänar vid olika försäljningsnivåer. Detta är exakta siffror eftersom vi inte har någon rabattstege, ni tjänar lika mycket på kasse 1 som kasse 300. Det som kan tillkomma är kostnaden för frakt som maximalt kan uppgå till 199 kr.

Försök sätt ett mål som ni skall uppnå. Ett bra mål är 10st kassar per deltagare och börja gärna sälj i egna hushållet. Tips på kunder är föräldrar, mormor/morfar eller någon släktning man kan dela länken till webshopen med. Sedan kan man gå vidare med att posta sin webshop i sina sociala medier och slutligen knacka på några grannar. De mest ambitiösa går längre i kvarteret eller engagerar sina föräldrar att ta med säljfoldern till sin arbetsplats. Glöm inte möjligheten att sälja till företag som de kan använda till kundgåvor eller julklappar till anställda. Chokladkassen kan då ordna ett kvitto eller fakturera företaget direkt. Ni levererar och behåller vinsten.

 

50 kassar sålda = 3.000 kr

100 kassar sålda = 6.000 kr

150 kassar sålda = 9.000 kr

200 kassar sålda = 12.000 kr

300 kassar sålda = 24.000 kr