Sälj choklad till klassresan

Chokladkassen erbjuder snabb förtjänst så att ni på kort tid når ert mål

VARFÖR CHOKLADKASSEN?

Lättsålt och hög vinst!

+ 1
nöjda kunder
1 kr
vinst per såld produkt

Populärt sätt att tjäna ihop till klassresan

Behöver ni tjäna pengar till en klassresa? Är det viktigt att det är roligt att sälja och ge hög vinst? Då har du kommit rätt!

Vinst per såld kasse:

60 kr
Hög vinst!

ROLIGT ATT SÄLJA!

Våra lättsålda chokladkassar:

Chokladkassens målsättning är att få vara en viktig del av er resa. Därför vill vi erbjuda er högsta möjliga vinst och bästa möjliga service för att hjälpa er nå dit. 

Det ska vara kul att sälja och även smidigt att administrera! 

Pralinask 24 bitar

Tre olika kassar att sälja

I katalogen och din personliga webshop finns tre olika kassar att sälja. Varje kasse säljs för 150kr och ni tjänar 60kr. Välja mellan svenska tryfflar, belgiska praliner eller lakritskulor överdragna med choklad. Sötakerna ligger i fina presentförpackningar och är fina att ge bort eller njuta av på egen hand. 

KÖR IGÅNG IDAG!

Starta försäljning

Fyll i formuläret så skickar vi ut ett kostnadsfritt startpaket omgående. Det tar i regel 1-2 dagar innan paketet kommer fram till brevlådan eller till ombud. Är det först mer information ni söker för att kunna visa upp för andra elever eller föräldragrupp, välj ”Informationspaket”.

VÄLJ STARTPAKET OM NI VILL KÖRA IGÅNG:

VÄLJ INFORMATIONSPAKET OM NI VILL VETA MER INNAN NI STARTAR:

Informationspaket Chokladkassen

PERSONLIG WEBSHOP

Kort video om personlig webshop

Här kommer inom kort en video om den personliga webshopen deltagarna använder när de säljer. 

Så mycket kan ni tjäna

Hur mycket pengar kommer ni tjäna till klassresan? Ja detta är svårt att säga eftersom det är flera faktorer som spelar in. Om vi tar att ni är 25 elever i en klass så och använder snittförsäljningen på 10st kassar per elev, kommer ni sälja 250st kassar och då tjäna 15.000kr.  Sätt gärna ett gemensamt mål och räkna med att någon kanske inte klarar sitt mål och att andra då behöver sälja fler. Ett smart sätt att öka sin försäljning är att sälja till ett företag då de flesta föräldrar har en arbetsplats eller att man känner någon som kan vara intresserad. Det är en fin present att ge bort till jul eller bara att visa uppskattning när som helst till både kunder och anställda. Asken och tuberna är fina att ge separat om man inte vill använda kassen med sin gåva. Det är också en fin gå-bort present som man kan ta med sig när man besöker vänner och bekanta.

Chokladkassen ordnar antingen faktura till företaget eller ett kvitto i efterhand om man hellre vill det.

Exempel på vad ni kan tjäna:  

50 kassar sålda = 3.000kr

100 kassar sålda = 6.000kr

150 kassar sålda = 9.000kr

200 kassar sålda = 12.000kr

300 kassar sålda = 18.000kr

Vad har de andra tjänat?

Här ser du några exempel från de senaste försäljningarna och hur mycket de tjänat. Detta kan ge dig ett hum om vad ni kan tjäna. Antalet deltagare skiljer sig men är i snitt runt 25 personer för varje skola. Att få ihop över tio tusen är relativt snabbt gjort och det är relativt ofta man når över tjugo tusen. Som med allt annat är det viktigt med engagemang och att man peppar varandra  så att klassen som helhet får tillräckligt med pengar till resan. 

Grillska Gymnasiet  – 13.800 kr

Int. engelska skolan Liljeholmen – 12.490 kr

Norrängsskolan – 11.200 kr

Skånhällaskolan – 8.080 kr

Frillesåsskolan – 8.880 kr

Strandskolan – 12.900 kr

Trollängsskolan – 5.500 kr

Sandagymnasiet – 21.300 kr

Stenungsskolan – 10.520 kr

Tips - tjäna ihop pengar

Tjäna pengar till klassen Chokladkassen

Tips på hur ni kan tjäna pengar till klassresan

Beroende på vart ni ska på klassresa om det är utomlands eller till närmsta stad, har alla gemensamt att det behövs tjäna ihop pengar till klasskassan. Det behöver inte alltid vara så svårt att nå era mål men det kräver engagemang. Här nedan har vi några förslag på enkla sätt att tjäna ihop till ert mål. Som ni säkert redan har hört är det inte tillåtet för föräldrar att gå in med pengar som stöd. Eleverna måste på egen hand tjäna ihop till klassresan. 

Sälja produkter

5/5

Snabbaste sättet att tjäna pengar till klassresan!

Sälja produkter från företag har många bra fördelar. Eftersom de oftast har hög vinst till er som säljer, så kan ni snabbt tjäna ihop pengar till erat mål. Med Chokladkassens lättsålda choklad hjälper vi er att nå era mål. Tips är att sälja något som är uppskattat av hela familjen såsom choklad och lakrits. Då når ni den bredaste publiken och gör det lätt att snabbt sälja många produkter. 

Anordna skoldisko

Tjänster

Här är det endast fantasin som sätter stopp för vad ni kan göra. Erbjuda grannar gräsklippning, plocka skräp åt kommunen, tvätta bilar, samla pant eller skotta snö.  Här är det bra om någon håller i det hela för hela klassen så att inte alla springer runt med olika engagemang och ambition. 

Loppis

Att ställa ut på loppis är perfekt sätt att tjäna pengar till klassen. Alla har alltid något som behövs rensas bort i sitt rum eller förråd. Detta alternativ bidrar också till miljön då man istället för att kasta saker kan låta någon annan få del av det. 

Vi önskar lycka till och är tacksamma om vi kan vara med att hjälpa er att nå till ert mål!

/Teamet på Chokladkassen